Om oss

höghus och grönska i solljus

Roslagens Värmemontage är ett familjeföretag som grundades 1988.

Roslagens Värmemontage AB är ett familjeföretag som grundades redan 1988. Vi är en totalentreprenör när det kommer till fjärrvärme och VA entreprenader och är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 3834-2.

Vi löser helt enkelt våra kunders problem genom att alltid göra det där lilla extra och med hög kvalitet samtidigt som vi värnar om miljön.

Bred kunskap

Ända sedan starten har vi byggt mer än 60 000 km kulvertledningar, samt inomhusledningar, pumpstationer, växlarinstallationer och andra tillhörande specialarbeten.

En man står vid en fjärrvärmecentral och vrider på ett hjul
En man står vid en fjärrvärmecentral och vrider på ett hjul

Våra fantastiska medarbetare

God arbetsmiljö

På Roslagens Värmemontage har vi fantastiska medarbetare, där många jobbat hos oss under många år. Det ser vi som ett fint bevis på att våra anställda trivs hos oss, vilket gör oss både glada och stolta då vi lägger stor vikt vid att skapa en god arbetsmiljö.

Internutbildningar

Till exempel får vår personal internutbilda sig i flera svetsmetoder eller möjlighet att gå IWS-utbildningar och för oss är det viktigt att samtliga medarbetare känner att de hela tiden utvecklas. Lika självklart är det att ha ett arbetsklimat där vi litar på varandra och arbetar mot gemensamma mål. Med personligt engagemang ser vi fram emot ännu fler år tillsammans med våra kunder!

STEFAN INNALA, VD, ROSLAGENS VÄRMEMONTAGE AB

En man står vid en fjärrvärmecentral
Två står vid en fjärrvärmecentral